Gouden dieren hangertjes

Gouden dieren hangertjes hebben wij in diverse soorten en maten! Wij leveren diverse varianten. Kleine gouden dieren hangertjes, grote gouden dieren hangertjes, gouden dieren hangertjes in hart model, rechthoekige dieren hangertjes, ronde dieren hangertjes of dieren hangertjes met een steentje. Je kan het zo gek niet bedenken. Op alle gouden dieren hangertjes die wij maken kan je jou naam en/of datum laten graveren. Dit kan de naam van uw geliefde of misschien die van je lieve huisdier zijn. Ook kan je kiezen uit diverse afbeeldingen van onder andere voetjes, hartjes, klavertjes vier, sterretjes en handjes. Bij sommige gouden dieren hangertjes heb je zelfs de keuze om er een steentje in te laten zetten. Je kan uiteraard ook kiezen voor effen gouden dieren hangertjes of voor gouden dieren hangertjes met een leuke rand of bloemenstrookje. Draag je liever zilveren hangertjes? Geen probleem, kijk dan even bij de collectie zilveren dieren hangertjes!

Gouden dieren hangertjes: het perfecte cadeau

Alle gouden dieren hangertjes die wij in ons atelier maken zijn het perfecte geschenk om een geliefde of vriend of vriendin blij te maken. Maar natuurlijk ook om jezelf mee te verwennen. Ze zijn erg leuk om op een verjaardag of andere gelegenheid cadeau te doen. De ontvanger van dit cadeau zal er zeker erg blij mee zijn en meteen in het middelpunt van de belangstelling staan. Onze ontwerpers hebben een ruim aanbod gecreƫerd waar voor ieder wat wils tussen zit. Tevens maken in ons atelier alle gouden dieren hangertjes zelf. Wij gebruiken een zeer hoge kwaliteit goud zoals je dat mag verwachten. Wij leveren alle gouden dieren hangertjes in 585/1000 goud. De kwaliteit is te vergelijken met die van de juwelier.

Gouden dieren hangertjes met ketting of zonder ketting

Gouden dieren hangertjes en bedeltjes zijn bedoeld om aan een armband of aan een ketting te dragen. Dit kan een armband of ketting zijn die je al in je bezit hebt maar je kunt hem ook bij ons bestellen om het geheel compleet te maken. Wij leveren verschillende gouden kettingen in verschillende lengtes. Gouden armbanden leveren wij ook in diverse uitvoeringen. Wij leveren niet alleen gouden dieren hangertjes. Wij zijn ook leverancier van naamkettingen. Je hebt bij de naamcolliers keuze uit vele verschillende modellen. Deze worden uiteraard geheel compleet geleverd inclusief bijpassend collier. Zoals je ziet hebben wij voor elke gelegenheid of persoon een geschikt sieraad die allemaal gegraveerd kunnen worden met de door jouw opgegeven naam of tekst..

Levertijd en verzendkosten

Plaats je bestelling vandaag nog en wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk ons atelier verlaat. Je gouden hangertje zal dan ongeveer binnen 4 werkdagen bij je worden afgeleverd. Wij afhankelijk van postbezorging die de levering voor zijn rekening neemt. Al onze verzendingen zijn verzendkostenvrij!!!

Lage prijs voor gouden dieren hangertjes

Voor een zeer aantrekkelijke lage prijs maken wij deze gouden dieren hangertjes in ons eigen atelier. Wij garanderen een uitstekende kwaliteit die jee normaal alleen bij de juwelier tegenkomt. Alle gouden dieren hangertjes worden tot in de puntjes door ons afgewerkt. Kijk rustig rond naar de hele collectie hangers op onze website om te zien wat wij allemaal voor je kunnen realiseren. Heb je gouden dieren hangertjes gevonden die het helemaal zijn? Kijk ook eens naar onze gouden hart hangers om je look compleet te maken. Bestel dan je sieraad vandaag nog bij de naamsieraden specialist!