Zilver sieraden met naam - sieraden zilver hartje/rondje

Welk zilver sieraad met naam kies jij? Een zilver hartje of een rondje? Uit de zilveren sieraden zijn verschillende dierenvormen gehaald zoals een hond, een poes, een olifant, een dolfijn, een vlinder, een vredesduif of een pootafdruk. En welke naam kunnen wij voor jou in het zilver dieren sieraad graveren?  Laat het ons weten en wij maken speciaal voor jou je eigen unieke zilver sieraad met naam! Draag je liever gouden sieraden? Geen probleem, wij hebben ook een collectie gouden sieraden met naam. Dit zijn uiteraard ook dieren hangertjes!

Heb jij al een zilver sieraad met je favoriete dier en naam?

Je kunt niet alleen kiezen uit verschillende dieren en zelf de naam bepalen die wij erin graveren, maar ook de vorm van het zilveren sieraad met naam bepaal je zelf. Names4ever levert ronde en hartvormige zilver sieraden met naam. Zowel de ronde als hartvormige sieraden met naam hebben we met een hond of hondje, poes of kat, dolfijn, vlinder, olifant, duif of vredesduif en met een pootafdruk. Ieder zilver sieraad met naam heeft een oogje waarmee je het sieraad gemakkelijk aan een bestaande ketting bevestigt.

Zilveren sieraden met naam, leuk om cadeau te geven!

Zoek je een leuk en persoonlijk cadeautje voor een bijzondere dierenliefhebber? Bijvoorbeeld voor je moeder, oma, vriendin of dochter? Dan is een zilver sieraad met haar favoriete dier en haar naam een schot in de roos! De zilver sieraden met naam zijn leuk voor jong en oud. Natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met een van de zilver sieraden met naam van Names4ever.

Sieraden met naam met of zonder ketting

Je kunt de sieraden met naam aan een bestaande ketting hangen, maar je kunt er ook direct een ketting bij bestellen. Dit maakt het zilver sieraad met naam als cadeautje helemaal compleet!  Onze fraaie zilveren colliers leveren we in de lengtes 38-42 centimeter, 45-50 centimeter en 80 centimeter.

Een zilver sieraad met naam van Names4ever is vergelijkbaar met zilver sieraden van de juwelier

Onze zilver sieraden met naam zoals de dieren met naam en andere bedels en hangers maken we van een bijzonder goede kwaliteit sterling zilver, zoals je ook bij de juweliers vindt. Sieraden met naam van Names4ever bestel je gemakkelijk online en doet absoluut niet onder voor zilver sieraden van de juwelier. Dus zonder de deur uit te gaan, ben je toch even langs de juwelier geweest! Je bestelt optimale kwaliteit goud en zilver sieraden gewoon vanuit je luie stoel, natuurlijk bij Names4ever!

Korte levertijd en geen verzendkosten van je zilver sieraad met naam

Wij hebben niet meer dan vier werkdagen nodig om je bestelling te verwerken en de zilver sieraden met naam te maken. Binnen vier werkdagen verlaat je zilver sieraad met naam ons atelier. De exacte levertijd is afhankelijk van PostNL. Je zult je bestelling één of twee dagen later ontvangen. Uiteraard betaal je bij Names4ever géén verzendkosten voor je zilveren sieraad!
Lage prijs voor een zilveren bedel van super kwaliteit
Voor een bijzonder lage prijs leveren wij sieraden van prima kwaliteit, vergelijkbaar met de kwaliteit die juweliers leveren. Al onze sieraden zijn mooi afgewerkt en mogen gezien worden! Kijk snel verder en bestel je zilveren hanger met favoriete huisdier en naam vandaag nog! Natuurlijk bij Names4ever, dé specialist in naamsieraden!