SELECTEER EEN CATEGORIE:

Hartjes ketting.

Wie kent hem niet? De zilveren hartjes hanger. Iedereen heeft wel eens een hartjes ketting gekocht voor zijn of haar vriendje of vriendinnetje. Of een hartjes ketting voor je BFF (Best Friends Forever). Het perfecte sieraad om te laten zijn dat jullie hartsvriendinnen zijn. Deze ketting wordt nog steeds in grote aantallen verkocht. En wij hebben deze hartjes ketting in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe hartjes ketting van ons zijn verfrissend, hip en uniek! Kijk dus maar eens snel welke modellen er in onze collectie zitten en bestel vandaag nog jou unieke hartjes ketting!

Zilveren hartjes ketting met dierenafbeelding.

Nieuw in ons assortiment is de hartjes ketting met dierenafbeelding in het zilver. De hartjes hangers hebben afbeeldingen van verschillende soorten dieren. Zo kan je kiezen uit bijvoorbeeld een vlinder, dolfijn, konijn, maar ook een pootafdruk van een hond of kat is mogelijk. Super hip voor aan je ketting en leuk om je eigen naam in te laten graveren of de naam van je geliefde. Of natuurlijk de naam van je lievelingsdier, deze zal zeker prachtig staan aan je ketting. Zo draag je jou geliefde dus altijd een beetje bij je aan je hartjes ketting. De hartjes die je zowel aan een armband als aan een ketting kan dragen zijn in verschillende modellen te krijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld de 17 x 17 mm hartjes, deze zijn glad, maar ook zijn in deze maat zilveren hartjes die vol gegraveerd worden met de naam van jou keuze. Dit ziet er heel speels en vernieuwend uit aan je ketting. Hier kunnen maximaal 12 tekens in gegraveerd worden. Super leuk! Dus kijk snel en bestel!

Hartjes met of zonder karabijn sluiting voor aan ketting of armband.

De hartjes zijn ook in een kleinere maat te krijgen. Hierin heb je dan ook de keus of je de hanger met hangoog of met karabijn sluiting wilt hebben. Het voordeel van het hartje met een karabijn sluiting is dat je deze op elk gewenste plaats van je armband kan hangen en weer verplaatsen als je dat wilt. Names4ever heeft ook een speciale serie met paarden hartjes hangers. Ook deze zijn met of zonder karabijn sluiting te krijgen. Super leuk als je helemaal weg bent van paarden! Kijk dus maar eens snel, je zal versteld staan wat een mooie hangers we hebben voor aan jou ketting!

Hartjes ketting met zirkonia

Super chic zijn de zilveren hartjes hangers met zirkonia voor aan je ketting. De hartjes zijn met of zonder sierrandje te krijgen en de zirkonia’s zijn in 5 kleuren te leveren zoals roze, paars, blauw, zwart en wit. In deze hartjes voor aan je ketting kan 1 naam maar eventueel ook 2 namen in gegraveerd worden. De hartjes ketting met zirkonia is een echte eyecatcher en mag zeker gezien worden! Het zirkonia steentje schittert je tegemoet. Deze hangers zijn zeker de moeite waard om even te bekijken.

De hartjes ketting als mooie herinnering

Een hartjes hanger graveren is natuurlijk het symbool van de liefde. Deze wordt dan ook erg veel verkocht. Wij hebben dan ook veel variatie in hartjes voor aan je ketting of armband. Zeker als aandenken of als mooie herinnering met de naam van je geliefde of een ander dierbaar iemand. Zo zitten er bijvoorbeeld verschillende figuurtjes afgebeeld in de hartjes voor aan je ketting of armband. Zo hebben we het klavertje 4 of de baby handjes of voetjes is natuurlijk super leuk om cadeau te geven als er een baby is geboren. Maar ook de hartjes of sterretjes zijn heel mooi, hier kan bijvoorbeeld de naam ingegraveerd worden van een overleden dierbare. Eigenlijk kan je aan elke hartjes ketting je eigen betekenis geven. Zo heb je dus voor jezelf altijd je eigen unieke hartjes ketting met voor jou die betekenis die voor jou zo belangrijk is. De hartjes ketting is gemaakt van sterling zilver en van zeer goede kwaliteit zoals je gewent bent van een goede juwelier. Dus zoek je nog iets speciaals voor aan je zilveren ketting? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog jou speciale hartjes ketting!